Clean-up je MailBlue-Account

Voor e-mailmarketing wat geld oplevert in plaats van dat het je geld kost.

webina

Net zoals je je badkamer en wc moet schoonmaken, moet jij jouw account ook regelmatig opruimen.

Dat kan spannend zijn, I get it. Want weg is weg. Maar een account dat niet up-to-date is, kost je geld.

Want wanneer je al een tijdje werkt met MailBlue of ActiveCampaign, dan kun je verstrikt raken in een tagjungle, een funnelmoeras en een overvloed aan lijsten. Van overzicht is dan geen sprake meer, waardoor je kostbare tijd verliest om je weg door dit doolhof te vinden. Tijd die je ook aan een succesvolle salescall had kunnen besteden (afkomstig uit een opgeruimde funnel).

Om maar niet te spreken van je frustratie wanneer een funnel niet goed loopt en je niet meer kunt vinden waar het mis gaat omdat je een teveel aan alles hebt.

Daarnaast staan er contacten op je lijst die je e-mails nooit openen, geen linkjes aanklikken of je website bezoeken. Al met al zijn dit niet de contacten die de kassa laten rinkelen. Sterker nog, de inkomende server denkt daardoor dat je mail helemaal niet interessant is en plaatst deze in de spambox. Ook bij de contacten die jouw mail wel willen lezen

 

Dit doe het zelf clean-up stappenplan is voor jou als:

 • Je graag actieve en betrokken contacten wilt hebben die jouw mailtjes verslinden, figuurlijk dan hè. Hierdoor stijgt je open rate en haal je meer omzet uit je lijst. De uitspraak “the money is in the list” geldt nu ook voor jou.
 • Je het overzicht wilt behouden in je tags, lijsten en automatiseringen om frustratie te voorkomen en onnodig tijdsverlies. En waardoor het ook makkelijker wordt om bijvoorbeeld een VA in te schakelen voor MailBlue-ondersteuning, just saying…
 • Je niet onnodig wilt betalen voor contacten die nooit bij je zullen kopen.

    Wat krijg je

    Opschonen is niet moeilijk. Hooguit een beetje spannend 😊 Dat vond ik in het begin ook. Want het is wel even slikken om 1000 contacten uit een account te verwijderen, ook al zijn ze niet meer betrokken en actief.

    Ondertussen heb ik hier al veel ondernemers mee geholpen en heb ik hiervoor een eigen stappenplan gecreëerd. Die deel ik nu met jou.

    In het ‘Clean-up je MailBlue account’ stappenplan leer ik je in 7 eenvoudige stappen om de bezem door je account te halen. Aan de hand van teksten, afbeeldingen en tutorials neem ik je figuurlijk aan de hand om je account te schonen.

    Als bonus ontvang je ook de ‘Hoe blijf ik uit de spambox van mijn klant’-checklist.

    Het kost je ongeveer 2 uur en daarna heb je een fris en winstgevend account in plaats van een kostbaar account. De investering hiervoor is 37 euro exclusief BTW.

    Nog Even Eef voorstellen

    Dag, ik ben Eef Rhodee (roepnaam Rhodee). Mijn missie is om dienstverlenende online ondernemers te ondersteunen bij het aantrekken van ideale klanten, omzet en het creëren van kostbare vrije tijd voor de mooie momenten in het leven. Ik doe dit door gebruik te maken van de kracht van funnels en automatiseringen binnen MailBlue.

    Funnels zijn echt mijn ding. I eat them for breakfast, lunch and dinner. En dankzij deze funnels is het voor de lunch een dikbelegde boterham met van die XL hagelslagkorrels 😊.

    Daarnaast ben ik een parttime wereldreizigster, het liefst op de motor. Eigenlijk ben ik net terug van een reis op twee wielen van Alaska naar Ushuaia. Living the dream mede dankzij mijn funnels die tijd, vrijheid en de leukste klanten opleveren.

    Privacyverklaring

    Cookieverklaring