De Weggever Funnel Experience

De 6 belangrijke stappen die nodig zijn voor een funnel die wél klanten oplevert
– inclusief concrete voorbeelden terwijl je mijn funnel doorloopt –

Mijn motto is, verzamel geen bezittingen maar ervaringen. Dat wil ik jou ook geven. Een ervaring, een belevenis hoe een weggever funnel vóór je werkt. Ervaar nu zelf de stappen die een weggever funnel nodig heeft om de leukste klanten aan te trekken waardoor jouw bedrijf groeit.

De Weggever Funnel Experience is er voor jou: 

 • Wanneer je wilt weten hoe je online de leukste klanten aantrekt terwijl jij offline op een zonovergoten terras nippend aan een wijntje zit.
 • Of wanneer je denkt: “een weggever funnel is zoooo 2010” Fout! De weggever funnel is belangrijker dan ooit voor jouw online bedrijf! Ontdek hier waarom dat is en doe er gelijk je voordeel mee.
 • Als je wilt weten wat de #1 meest onderschatte onderdeel van een weggever funnel is die veel online ondernemers over het hoofd zien waardoor ze omzet kansen laten liggen, maar jij nu niet meer😊
 • En hoe je van je weggever funnel een hello of goodbye filter maakt zodat jij alleen de leukste klanten op jouw e-maillijst krijgt.

Stap in, laat je verrassen en enjoy the ride. Schrijf je nu hieronder in voor de gratis  “Weggever Funnel Experience”

   Je ontvangt dan ook op regelmatige basis funnel, automation en e-mailmarketing inspiratie aangevuld met een snufje reisvibes, leestips, luisterinspiratie en fun. Daar kun jij je overigens op ieder moment ook weer voor afmelden.

   Privacyverklaring

   Cookieverklaring