Overstappen

naar Mailblue

Jij zet e-mailmarketing al voor je bedrijf in. Je verstuurt regelmatig een nieuwsbrief en je hebt een weggever die automatisch wordt verstuurd, opgevolgd door een mailreeks.

Herken je dit?
 • Je werkt al een tijdje met e-mailmarketing en je kent en ervaart hier de kracht van.
 • Nu wil je graag doorpakken, je bedrijf hiermee next level brengen alleen…met je huidige e-mailmarketing systeem lukt dat niet. Je loopt tegen de grenzen van het systeem aan. 
 • Jij hebt een systeem nodig die jou ondersteunt in jouw bedrijfsgroei. Vergelijk het met formule 1 rijden. Dat doe je ook niet met een citroën.
 • Je hebt alleen geen idee hoe je die overstap moet maken en stelt het daarom keer op keer weer uit. Stel je voor dat je tijdens het overstappen, contacten of belangrijke informatie kwijt raakt?

   

  Hoe zou het voor je zijn wanneer:

  ✔Jij in plaats van Amerikaanse ondersteuning die bijvoorbeeld Mailchimp geeft, gewoon in het Nederlands al je vragen kunt stellen aan de helpdeks en besloten Facebook groep van Mailblue.  

  Jij alleen betaalt voor jouw unieke contacten. Mocht hetzelfde contact op meerdere lijsten staan, dan geldt deze nog steeds als één contact. Dit is bij veel andere e-mailmarketing systemen niet het geval. Als een contact op meerdere lijsten staat kunnen je abonnementskosten dus snel oplopen.

  Om geavanceerde automatiseringen te bouwen. Want daar is Mailblue bij uitstek heel geschikt voor. Automatiseringen waarmee jij kunt zien of iemand jouw mail heeft geopend, op een link heeft geklikt, een afspraak heeft gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Er is een automatiseringen voor al jouw wensen. Kijk maar hier maar eens welke mogelijkheden er zijn.

  ✔Je werkt met een systeem die de groei van jouw bedrijf niet alleen ondersteunt maar ook versneld.

   

  Wat je krijgt wanneer jij het overstappen aan mij uitbesteedt:

  ✔Ik zorg ervoor dat al jouw contacten worden omgezet naar Mailblue en dat jouw ‘oude’ systeem netjes wordt afgesloten.

  ✔Je huidige lijsten worden geschoond zodat je een frisse start maakt en de kwaliteit van je lijsten beter wordt.

  ✔Ik loop kritisch door je huidig automations heen want ik weet zeker dat ik daar wel wat aan toe te voegen heb. Deze automations richt ik opnieuw in.

  De overstapservice

  Terwijl jij jouw klanten bedient, regel ik op de achtergrond dat jouw mails en automations voortaan via Mailblue lopen met de oneindige mogelijkheden die het programma je biedt zonder een centje pijn.

  Jouw investering hiervoor is:

  647 euro exclusief BTW

  Dus wil jij nu echt die overstap maken zonder gedoe waarbij ik alle technische shizzle voor je oppak zodat jij binnen enkele weken vanuit MailBlue werkt?

  Neem dan contact met mij op via het onderstaande contactformulier en dan spreken wij elkaar snel!

  12 + 7 =

  Privacyverklaring

  Cookieverklaring