Funnel Master
in 90 dagen

Van rookie naar expert.

webina

Voor (startende) virtueel assistenten; leer zelf 14 funnels  maken in MailBlue | ActiveCampaign

Creëer nu zelf funnels die écht resultaat opleveren in de vorm van leads, conversie en tijd.

Herkenbaar?

Je komt een geweldige opdracht tegen van een klant die ondersteuning nodig heeft bij funnels en automatiseringen in Mailblue. Zou dit je volgende klant kunnen zijn? Nee! Helaas niet voor jou want dit is precies waar je zelf nog veel in te leren hebt. Je baalt hier enorm van. Dit was zo’n mooie kans op een nieuwe opdracht en nu glipt deze door je vingers en gaat naar iemand anders.

Want funnels, MailBlue, automatiseringen… het zijn nog vraagtekens voor jou op dit moment.
En hoe creëer je nu eigenlijk funnels die écht resultaat opleveren in de vorm van leads en conversies?
En welke online tools kun je gebruiken om processen voor je klant te automatiseren en hun bedrijf te laten groeien?

Natuurlijk heb je ambitieuze groeiplannen voor je eigen bedrijf en wil je dit ook leren en kunnen.
Maar eerlijk is eerlijk, het voelt alsof je nu een bedrijf hebt dat 24/7 draait, zonder vrijheid en tijd voor jezelf.
Als VA in een competitieve markt is het lastig om jezelf te onderscheiden, en dat kost enorm veel tijd.

Alleen al de uren die je besteedt aan het uitzoeken van dingen die je nog niet weet, tellen behoorlijk op. Uren die je lastig vindt om te factureren bij je klant omdat je van mening bent dat dit jouw leergeld is. Het uurtje-factuurtje verdienmodel helpt daar ook niet echt bij. Hierdoor maak je veel uren die je niet kunt declareren.

     Maar hey, stel je voor… 

    Dat jij jouw dienstverlening kunt uitbreiden met expertise in funnels in MailBlue ;

    • Dan kun je een hoger tarief  vragen voor je diensten. Zodat je voldoende verdient en het leven kunt leiden waar je van droomt? Weg met het uurtje factuurtje, hello projectprijs.
    • Dan kun je klanten verrassen met effectieve funnels waardoor hun bedrijf groeit. Jij krijgt daarimee jouw expertstatus waardoor ook jouw bedrijf groeit. Happy customers, happy you. 😊

    • De funnel kennis pas je ook toe in je eigen bedrijf. Zeg maar dag tegen te lange werkweken! Dankzij slimme automatisering met MailBlue en funnels, bespaar je al snel 8 uur per week. Dat komt neer op 32 uur per maand (bijna een hele week!) of zelfs bijna 7 weken per jaar! Stel je eens voor wat je allemaal kunt doen met die extra tijd, voor jezelf of voor je klant.

    • En wat dacht je van het vooruitzicht om plaatsonafhankelijk te werken met jouw expertise in funnels en automatiseringen. Dat is 100% mogelijk! Met jouw kennis, een laptop en internet kun jij overal ter wereld jouw klanten van dienst zijn. De wereld wordt jouw werkterrein.

     aantrekken en jouw mailinglijst laten groeien.

    The way to get started is to quit talking and begin doing 

    -Walt Disney-

    Word een Funnel Expert in 90 dagen en;

    ♥Leer zelf stap voor stap hoe je 14 effectieve funnels maakt in MailBlue. Dit stelt je in staat om jouw dienstverlening uit te breiden en als funnel expert jouw klanten van dienst te zijn.

    ♥Door expertise in funnels en MailBlue kun je een hoger tarief vragen voor jouw diensten. Met projectprijzen in plaats van uurtje-factuurtje, kun je voldoende verdienen en een leven leiden waar je van droomt.

    ♥Door de training val je op tussen andere VA’s. Je wordt dé gewilde funnel expert die de leukste klanten aantrekt en zich kan onderscheiden in een competitieve markt.

    ♥Geniet van het “nerden” met funnels en automatiseringen in MailBlue, omdat je precies weet wat je doet.

    ♥Werk op projectbasis, zodat jij de touwtjes in handen hebt. Bepaal zelf wanneer, hoeveel en waar je werkt, en creëer zo de ideale balans tussen werk en privé.

     

    Wat je concreet krijgt

    ;

    Online academy

    De cursus Kickstart, Funnel Master, Master je cijfers en de Bonus cursus. Deze cursussen zijn  onderverdeeld in modules en lessen. Elke week komt er een nieuwe module met bijbehorende lessen vrij waar je in je eigen tempo mee aan de slag gaat. In de academy krijg je een introductie in de basis instellingen in MailBlue. Leer je 14 funnels te maken die tijd, vrijheid en de leukste klanten opleveren. Daarnaast weet je welke cijfers en statistieken belangrijk zijn om bij te sturen. En heb je toegang tot waardevolle bonussen.

     

    ;

    2 Q&A-sessies per maand

    Om de twee weken is er een Q&A van een uur waarbij je mij en andere deelnemers al je funnel vragen kunt stellen. En waar je uiteraard antwoord op krijgt 🙂

    De vragen kunnen betrekking hebben of  techniek, mindset, prijzen, kennis etc. In de Q&A krijg je mijn persoonlijke feedback op al je vragen. 

    ;

    Online community

    Je krijgt toegang tot een besloten online community waar je kunt netwerken, ervaringen kunt delen en waardevolle inzichten kunt opdoen van mede-deelnemers. Dit is tevens de plek waar je tussendoor een korte funnel vraag kunt stellen.

     Jouw investering

     497 euro exclusief BTW (pilotprijs)

     De training is flexibel en je kunt je eigen tempo bepalen, maar als je een beetje op mij lijkt, vlieg je erdoorheen omdat je enthousiast bent om alles wat je leert meteen in de praktijk te brengen. Je hebt sowieso een jaar lang toegang tot alle informatie.

     Waar wacht je nog op? Word die Funnel Expert.

     You have a business that supports you not a business that you needs to support

     Even Eef voorstellen

     Dag. Ik ben Eef Rhodee (roepnaam Rhodee) van der Kam.
     Funnel & automation specialist en parttime wereldreizigster.

     Fulltime nieuwsgierig en leergierig naar nieuwe uitdagingen en kennis.

     Mijn missie is om dienstverlenende online ondernemers te ondersteunen bij het aantrekken van hun ideale klanten en het creëren van kostbare vrije tijd voor de mooie momenten in het leven. Ik doe dit door gebruik te maken van de kracht van funnels en automatiseringen binnen MailBlue.

     Is deze training geschikt voor beginners zonder ervaring met funnels en automatiseringen?

     De training is ontworpen voor zowel startende als ervaren virtueel assistenten die willen leren hoe ze funnels en automatiseringen kunnen maken in MailBlue. Basis kennis van MailBlue is wel een pré. 

     Moet ik een eigen MailBlue account hebben?

     Ja. Omdat je funnels gaat maken, heb je een account nodig bij MailBlue. Heb je zelf geen account maar een eventuele klant wel dan is dat natuurlijk ook ok.

     Is de training alleen geschikt voor VA's?

     Zeker niet! Ben jij een online ondernemer die zelf wil leren om funnels te maken in Mailblue dan ben je meer dan welkom. 

     Stel ik heb een vraag over een funnel die niet tussen de training staat. Kan ik die dan ook stellen?

     Absoluut! twee keer per maand tijdens de Q&A kun je ook vragen stellen over funnels die je zelf hebt gemaakt. 

     Privacyverklaring

     Cookieverklaring