Funnel Master
in 90 dagen

Meer klanten bedienen in minder tijd door een expert te worden in funnels. Van funnel rookie naar funnel expert!

webina

Voor virtueel assistenten; leer zelf 14 funnels maken in MailBlue | ActiveCampaign

Die écht resultaat opleveren in de vorm van leads, conversie en tijd. Ontdek hoe je ze in je eigen voordeel en dat van je klanten kunt inzetten.

Herkenbaar?

 • Je komt een geweldige opdracht tegen van een klant die ondersteuning nodig heeft bij het bouwen van funnels in Mailblue om haar bedrijf te laten groeien. Zou dit je volgende klant kunnen zijn? Nee! Helaas niet voor jou want dit is precies waar je zelf nog in te leren hebt. Hoe jammer want dit was zo’n mooie kans op een nieuwe opdracht en nu glipt deze door je vingers en gaat naar iemand anders.

 • Want het maken van effectieve funnels in MailBlue blijft voor jou nog steeds een vraagteken. Hoe zet je funnels op die daadwerkelijk leiden tot waardevolle leads en conversies? Je hebt de sleutel tot de bouwstenen van een succesvolle funnel, en de geheimen van funneltechnieken nog niet helemaal in handen.

 • Je hebt grote dromen en ambitieuze groeiplannen voor je eigen bedrijf. Je verlangt ernaar om meer te leren en meer te kunnen, omdat je weet dat in de competitieve wereld van virtuele assistenten onderscheid maken een uitdaging is. Je begrijpt dat het opbouwen van een expertstatus de sleutel tot succes is. Maar eerlijk is eerlijk, het voelt alsof je nu een bedrijf runt waarin je 24/7 nodig bent. De dagen vliegen voorbij en je merkt dat er weinig ruimte overblijft voor jouw eigen vrijheid en persoonlijke ontwikkeling

 

 • Alleen al de uren die je besteedt aan het uitzoeken van dingen die je nog niet weet, tellen behoorlijk op. Uren die je lastig vindt om te factureren bij je klant omdat je van mening bent dat dit jouw leergeld is. Het uurtje-factuurtje verdienmodel helpt daar ook niet echt bij. Het is frustrerend, nietwaar? Je werkt hard, maar niet alle inspanningen worden beloond zoals ze zouden moeten zijn. 

   Maar hey, stel je voor… 

   Dat jij jouw dienstverlening kunt uitbreiden met expertise in funnels in MailBlue ;

   • Dan kun je een hoger tarief  vragen voor je diensten. Zodat je voldoende verdient en het leven kunt leiden waar je van droomt. Weg met het uurtje factuurtje, hello projectprijs.
   • Dan kun je klanten verrassen met effectieve funnels waardoor hun bedrijf groeit. Jij krijgt daarmee jouw expertstatus waardoor ook jouw bedrijf groeit. Happy customers, happy you. 😊

   • De funnel kennis pas je ook toe in je eigen bedrijf. Zeg maar dag tegen te lange werkweken! Dankzij funnels in MailBlue bespaar je al snel 5 uur per week. Dat komt neer op 20 uur per maand (bijna een hele week!) of zelfs bijna 6 weken per jaar! Stel je eens voor wat je allemaal kunt doen met die extra tijd!

   • En wat dacht je van het vooruitzicht om plaatsonafhankelijk te werken met jouw expertise in funnels. Dat is 100% mogelijk! Met jouw kennis, een laptop en internet kun jij overal ter wereld jouw klanten van dienst zijn. De wereld wordt jouw werkterrein.

    aantrekken en jouw mailinglijst laten groeien.

   The way to get started is to quit talking and begin doing 

   -Walt Disney-

   Word een Funnel Expert in 90 dagen

   Na het volgen van deze training:

   ♥Weet je de techniek en strategie om 14 effectieve funnels te maken in MailBlue. Dit stelt je in staat om jouw dienstverlening uit te breiden en als funnel expert jouw klanten van dienst te zijn.

   ♥Kun je een hoger tarief vragen voor jouw diensten. Je werkt met projectprijzen in plaats van uurtje-factuurtje. Betaald worden naar resultaat ipv gewerkte uren waardoor je goed kunt verdienen en je dromen waar kunt maken.

   ♥Val je op tussen andere VA’s. Je wordt dé gewilde funnel expert die de leukste klanten aantrekt en zich kan onderscheiden in een competitieve markt.

   ♥Geniet je van het “nerden” met funnels en automatiseringen in MailBlue, omdat je precies weet wat je doet. 

   ♥Werk je op projectbasis waardoor jij de touwtjes in handen hebt. Bepaal zelf wanneer, hoeveel en waar je werkt, en creëer zo de ideale balans tussen werk en privé.

    

   Wat je concreet krijgt wanneer je mee doet met Funnel Master in 90 dagen

   ;

   Online academy

   In de training leer je niet alleen de technische aspecten van funnels, maar ook de strategie erachter. Je leert alle ins en outs over bijvoorbeeld de weggever funnel, de webinarfunnel en de klantfunnel. De training kun je op je eigen tempo volgen. Elke week komt er een nieuwe module met bijbehorende lessen vrij zodat je gestructureerd aan de slag kunt.

   Je start met een introductie in de basisinstellingen van MailBlue. Van daaruit neem ik je mee op een funnel reis waarbij je leert hoe je 14 uiterst effectieve funnels kunt bouwen. Deze funnels zijn ontworpen om niet alleen leads en conversies te genereren, maar ook om je kostbare tijd terug te winnen, vrijheid te ervaren, en de meest aantrekkelijke klanten aan te trekken.

   Je leert dat cijfers en statistieken van cruciaal belang zijn om je strategie bij te sturen en je succes te vergroten. Daarnaast heb je toegang tot tal van waardevolle bonussen die je zullen ondersteunen op je reis naar je experstatus in funnels.

    

   ;

   2 Q&A-sessies per maand

   Om je nog meer te ondersteunen in je groei en succes ben je twee keer per maand van harte welkom in een online Q&A-sessie via Zoom, waarin je al je vragen met betrekking tot funnels kunt stellen.

   Elke sessie beslaat een vol uur, waarin we ingaan op technische aspecten, mindset, prijsstrategieën, kennisopbouw en nog veel meer.

   ;

   Online community

   Je krijgt toegang tot een besloten online community waar je kunt netwerken, ervaringen kunt delen en waardevolle inzichten kunt opdoen van mede-deelnemers. Dit is tevens de plek waar je tussendoor een korte funnel vraag kunt stellen.

    Jouw investering

    497 euro exclusief BTW (pilotprijs)

    De training is flexibel en je kunt je eigen tempo bepalen, maar als je een beetje op mij lijkt, vlieg je er doorheen omdat je enthousiast bent om alles wat je leert meteen in de praktijk te brengen. Je hebt sowieso een jaar lang toegang tot alle informatie.

    Waar wacht je nog op? Word die Funnel Expert.

    You have a business that supports you not a business that you needs to support

    Even Eef voorstellen

    Dag. Ik ben Eef Rhodee (roepnaam Rhodee) van der Kam.
    Funnel & automation specialist en parttime wereldreizigster.

    Fulltime nieuwsgierig en leergierig naar nieuwe uitdagingen en kennis.

    Mijn missie is om dienstverlenende online ondernemers te ondersteunen bij het aantrekken van hun ideale klanten en het creëren van kostbare vrije tijd voor de mooie momenten in het leven. Ik doe dit door gebruik te maken van de kracht van funnels en automatiseringen binnen MailBlue.

    Is deze training geschikt voor beginners zonder ervaring met funnels en automatiseringen?

    De training is ontworpen voor zowel startende als ervaren virtueel assistenten die willen leren hoe ze funnels en automatiseringen kunnen maken in MailBlue. Basis kennis van MailBlue is wel een pré. 

    Moet ik een eigen MailBlue account hebben?

    Ja. Omdat je funnels gaat maken, heb je een account nodig bij MailBlue. Heb je zelf geen account maar een eventuele klant wel dan is dat natuurlijk ook ok.

    Is de training alleen geschikt voor VA's?

    Zeker niet! Ben jij een online ondernemer die zelf wil leren om funnels te maken in Mailblue dan ben je meer dan welkom. 

    Stel ik heb een vraag over een funnel die niet tussen de training staat. Kan ik die dan ook stellen?

    Absoluut! twee keer per maand tijdens de Q&A kun je ook vragen stellen over funnels die je zelf hebt gemaakt. 

    Privacyverklaring

    Cookieverklaring