Groeien met Mailblue

Voor online kennisondernemers die hun funnels en automatiseringen in MailBlue | Active Campaign willen optimaliseren

Dus wil jij nu echt aan de slag om alles uit Mailblue te halen zodat jij een super solide basis legt voor groei en vrijheid binnen jouw bedrijf en jij jouw leads, klanten en fans op een onvergetelijke klantreis meeneemt?

Jij bent die Mailblue veteraan want je werkt al een tijdje met het systeem. Je kent al aardig de voordelen en je weet je weg te vinden.

 

  • Tegelijkertijd weet je dat er nog veel meer uit te halen valt. Door een combinatie van gebrek aan tijd, kennis of zin (want ja dat kan natuurlijk ook) weet je dat je mooie (groei) kansen laat liggen en dat voelt niet ok.
  • Daarnaast wordt tijd schaars. Jouw business loopt goed en daardoor heb je steeds minder tijd voor veel dingen binnen je bedrijf. Het wordt tijd om zaken slimmer en effectiever te reglen. De onboarding van klanten bijvoorbeeld. Deze bestaat uit heel veel stapjes. Je vergeet wel eens een stapje of het gaat net niet helemaal goed. Dat is niet de eerste indruk die jij wilt achterlaten.
  • Een mailblue veteraan hoeft niet pers├ę een structuur en opschoon veteraan te zijn ­čśŐ. Je vindt je weg in Mailblue maar door al je tags, lijsten, contacten en automatiseringen zie je soms door de bomen het bos niet meer. Zelf opschonen, dat is een tikkie spannend. Wat gebeurt er wanneer je tags verwijderd? Verwijder je dan ook je contacten? Daar moet je toch niet aan denken.
  • Al deze groeipijnen worden voor je weggenomen in het doorstapperpakket waarmee jij een super solide basis legt en jij jouw leads, klanten en fans op een onvergetelijke klantreis meeneemt.

Dit houdt het pakket in

opschonen  

Sowieso ga ik jouw account opschonen. Dat is belangrijk omdat je betaalt voor mensen die op je lijsten staan maar geen mails openen. En wanneer dit veel en vaak gebeurt, dan verdwijnen jouw zorgvuldig opgestelde mails in de spamfolder van je ontvanger. Ook bij de mensen die jouw mail wel lezen.

structuur

Daarnaast breng ik ook structuur aan in je account. Dit maakt dat jij feilloos jouw weg weet te vinden en ook echt kunt vertrouwen op deze structuur wat je enorm veel tijd bespaart.

webina

En voor de restÔÇŽ.is it up to you. Wil je een automation laten starten na afloop van een door jou gegeven webinar zodat jij warme leads kan converteren naar klanten? No problem.

challenge

Ga je een challenge geven en wil je alles hiervoor  automatisch regelen in Mailblue? Dat kan! Je hebt hier meerdere automations voor nodig. Want naast de funnel van de challenge zelf, wil je natuurlijk ook een upsell of een downsell automations. Dit wordt echt rummikub op hoog niveau en dat mag je met een gerust hart aan mij uitbesteden.

onboarding

Er is bijna niets in de onboarding van je klanten wat je niet kunt automatiseren. Je moet alleen even weten hoe. Laat mij je daarmee helpen.

automatiseringen

Het doorstapper pakket is ook de plek waar we samen kunnen kijken wat er binnen jouw bedrijf geautomatiseerd kan worden zodat jij vrijheid en tijd ervaart om jouw persoonlijke en zakelijk doelen te realiseren.

De prijs voor de investering is op aanvraag omdat dit pakket volledig naar jouw wensen wordt samengesteld.

Dus wil jij nu echt aan de slag om alles uit Mailblue te halen zodat jij een super solide basis legt voor groei en vrijheid binnen jouw bedrijf en jij jouw leads, klanten en fans op een onvergetelijke klantreis meeneemt?

Neem dan contact met mij op via het onderstaande contactformulier en dan spreken wij elkaar snel!

De volgende stap
in e-mailmarketing maken?

Ben jij die ferme doorstapper? Neem dan contact met mij op! 

14 + 7 =

Privacyverklaring

Cookieverklaring