VIDEO

Ontdek de meest eenvoudige oplossing om te voorkomen dat contacten uit een funnel “floepen” wanneer dat nog niet de bedoeling is

Soms maak je een automatisering met een aantal mailtjes en twijfel je een beetje of de laatste mail die je erin zet ook echt de laatste mail blijft. Maar het ontbreekt je even aan inspiratie of “iets” is nog under construction” waardoor je ‘m nog niet helemaal kunt afmaken. Geef jezelf dan bedenktijd zonder dat je contacten kwijt raakt.

Vind jij dat e-mailmarketing wel heel 2010 is? Dat e-mailmarketing ouderwets en een tikkie achterhaald is ?

Ik begrijp wel waarom je dat zegt. E-mailmarketing bestaat al heel lang dus het moet een keer over datum zijn, toch? En het imago van e-mailmarketing is, laten we eerlijk zijn, niet altijd even rooskleurig. Het wordt al snel gekoppeld aan vervelende spam mailtjes in je mailbox. Van die mailtjes die 1 grote reclame shout out zijn.

Maar… e-mailmarketing is not dead yet. Sterker nog e-mailmarketing zal nooit passé zijn.

Waarom MailBlue hèt beste e-mailmarketing systeem voor je bedrijf is vertel ik je in deze video.

Voordat ik start eerst even een misverstand uit de wereld helpen. MailBlue en ActiveCampaign zijn hetzelfde programma. Het is als Potato, potahto, tomato, tomahto.

Alhoewel..in Activecampaign heet het tomato en in MailBlue tomaat. Dat is het verschil. MailBlue is de Nederlandse reseller van ActiveCampaign waardoor alle informatie en ondersteuning in het Nederlands is.

Schiet jij met hagel of mik je precies op dat wat jij wilt? 

Je hebt zoveel te vertellen en zoveel aan te bieden en dus plaats je in je nieuwsbrieven zoveel mogelijk linkjes naar al je diensten en producten.

Is dat een slimme strategie?

The money is in the list, maar dan moet die list natuurlijk wel groeien……

Gelukkig staat er een heel arsenaal aan mogelijkheden tot je beschikking om die groei te bevorderen.

Een methode die makkelijk en leuk om te doen is, is contentupgrade. In deze video vertel ik je hoe je op een hele eenvoudige manier een contentupgrade maakt die voor meer e-mailabonnees zorgt.

Privacyverklaring

Cookieverklaring