Ervaringen
van klanten

Wat anderen zeggen

Wat andere ondernemers vinden van mijn hulp, ondersteuning en samenwerking, dat lees je hier. 

Ik werk nu ruim een jaar met veel plezier samen met Rhodee. In die zin dat ik mijn nieuwsbrieven, wekelijkse mails versturen en een funnel bouwen helemaal aan haar overlaat om te regelen.

Ik geef de content en Rhodee zorgt ervoor dat alles in orde komt en op de juiste wijze en juiste tijd bij mijn klanten in de mail komt. Ik heb zelf geen verstand van mailblue of iets in die trant. Ik wil ondernemen, creëren en graag ontzorgd worden.

En dat is exact wat Rhodee doet! Ik zou iedereen aanraden om met haar samen te werken, al hou ik haar het liefst voor mezelf 😉

Joyce de Wit

Pedicure & Beauty Coaching Nederland, www.joycedewitcoaching.nl

Ik geef regelmatig webinars en iedere keer gingen er wel dingen mis in de webinarfunnel. En vaak gebeurde dat in het weekend 🙂

Rhodee heeft de dingen die niet goed stonden opgelost en daarnaast de webinarfunnel evergreen gemaakt zodat ik nu niet meer iedere keer zaken handmatig hoef aan te passen en dat geeft rust!

Rhodee is een fijn mens en prettig in de samenwerking. Ik raad haar zeker aan bij andere ondernemers die net als ik meer rust in hun MailBlue|Activecampaign account willen.

Ingrid van der Veen

Interior Designer, www.ingridvanderveen.com

Het is ontzettend leuk om een eigen bedrijf te hebben, maar de dingen die je niet kunt, moet je uitbesteden, ben ik van mening.

Ik ben dan ook heel blij dat ik via via bij Rhodee terecht ben gekomen.

Al vanaf ons eerste contact wist ik dat het helemaal goed zou komen als zij mijn e-mail marketing op zou zetten.

Rhodee is deskundig, transparant, gemakkelijk te benaderen, duidelijk, ze geeft snel antwoord op vragen en daarnaast is ze een fijn persoon om mee te samen te werken.

Ik weet nu hoe ik op eenvoudige manier campagnes en automatiseringen kan versturen, zonder dat ik afgeleid ben door alle andere functies die ik niet nodig heb.

Rhodee heeft me korte video’s gestuurd zodat ik ieder moment de belangrijkste punten terug kan halen, wat ik heel prettig vind en blijft ze bereikbaar voor vragen.

Niets dan positieve woorden, ik ben heel tevreden dat alles goed ingesteld staat en dat ik me kan richten op de dingen waar ik blij van word.

Dankjewel Rhodee!

Myrel Fleur

www.myrelfleur.nl

Via mijn coach kwam ik in contact met Rhodee, ik had al veel positieve verhalen over haar gehoord.

Direct vanaf het eerste contact had ik een fijne klik met haar en snapte ik waarom mijn coach zo positief over haar is.

Rhodee is enthousiast, denkt vooruit en is zeer behulpzaam. Ik had nog niet eerder met MailBlue gewerkt, maar Rhodee heeft me stap voor stap bij de hand genomen.

Rhodee heeft het bouwen van een campagne in kleine stukjes opgebroken en mij van de ene naar de andere stap begeleid.

Zo was het bouwen van mijn mailinglijst een plezierige klus waar ik ook veel van geleerd heb. Rhodee nam echt de tijd om het me uit te leggen en gerust te stellen.

Door Rhodee’s aanpak liep de samenwerking heel vlot en was mijn campagne binnen no time up and running.

Kortom, ik raad samenwerken met Rhodee van harte aan!

Sjanne Marie van de Groenendaal

www.goudenschil.nl

Ik gebruik al een aantal jaar ActiveCampaign en had een flinke e-maillijst.

Maar na mijn zwangerschapsverlof was het tijd om die op te schonen.

Ik kwam er alleen zelf niet goed uit hoe dat efficiënt te doen. En zonder per ongeluk de verkeerde mensen te verwijderen…

Na een kort en to the point gesprek met Rhodee besproken wat er moest gebeuren en waar zij mij mee zou helpen.  Ik schreef 3 mails, Rhodee zorgde voor een goed opgebouwde ‘opschoon’ automation.

Ook maakte richtte ze een winback automation in. Zodat mensen die lang hun mails niet openen een ‘wil je blijven’ mailtje ontvangen en indien nodig uit mijn lijst verwijderd worden.

De communicatie liep soepel. Ik kreeg ook goeie tips en kon mijn vragen aan Rhodee stellen. Eef heeft mij veel tijd en vermoedelijk ook heel veel frustratie bespaard

Karlijn Bluijs

www.voedingiskracht.nl

Doordat het steeds drukker werd in mijn bedrijf was het echt tijd om taken te gaan uitbesteden. Ik moest meteen aan Rhodee denken!

Als iemand een expert is in automatiseringen en het maken van funnels is het Rhodee.

Zij heeft mijn mailblue helemaal ingericht en alle mailtjes naar mijn klanten geautomatiseerd, daarnaast krijg ik een reminder in mijn inbox als ik zelf een persoonlijke actie moet doen.

Door alles te laten automatiseren houd ik nu veel meer tijd over die ik weer aan mijn klanten kan besteden. Daarnaast vergeet ik nooit meer bepaalde acties te doen.

Het inschakelen van Rhodee heeft mijn bedrijf veel efficiënter gemaakt. Rhodee denkt actief mee en komt met goede ideeën, waardoor je het beste resultaat krijgt.

En wat is Rhodee toch een fijn mens. Ik had elke keer weer zin in een call met haar. Het enthousiasme voor haar vak en de positiviteit spatten er vanaf.

Wil je automatiseren, tijd overhouden en een leuke samenwerking dan zou ik contact met Rhodee opnemen.

Barbara Strooker

www.barbarastrooker.nl

Rhodee heeft mijn vragen en uitdagingen op het gebied van automatiseringen en funnels zo fijn voortvarend opgepakt en ingericht! Een pak van mijn hart, want ze regelt het niet alleen: ze deelt ook haar kennis en geeft tips hoe het zelf te doen. En dat is fantastisch!

Marjolein van Braam Morris

www.marjoleintekent.nl

De hulp van Rhodee ingeschakeld voor het opschonen van mijn Mailblue account (wat een rommeltje was want niet mijn ding;)

Wat samenwerken met haar zo fijn maakt is de snelheid en helderheid waarmee ze schakelt en communiceert.

Ze geeft opties, maar altijd vanuit openheid. Niks moet (zij ziet kansen!) en toch liet ze alle ruimte voor mijn tempo in de grote wereld van email-marketing.

Rhodee is een dikke aanrader als je deze shizzle op orde wilt krijgen!

Alies Dorgelo

www.aliesdorgelo.nl

Jij bent een kei in het bewaken van de losse eindjes, en altijd denk je vanuit mijn gedachtegoed, mijn cliënten en mijn aanbod. Ik zeg het: mijn tweede stel hersens.

Het fijnste aan onze samenwerking vind ik jouw flexibele en positieve houding, dat je supergoed kunt luisteren, dat we aan een half woord genoeg hebben, dat ik je blind vertrouw en dat we elkaar ook nog in het echte leven heel leuk vinden.

Josje de Klerk

www.josjedeklerk.nl

Ik ben heel blij dat ik met Rhodee samenwerk!

Zij zorgt ervoor dat mijn website up to date blijft en dat alles rondom mijn trainingen en coaching-sessies goed geregeld is.

Dat geeft me de tijd en de rust die ik nodig heb om me op de inhoud van mijn werk te concentreren.

Ze is altijd snel bereikbaar en denkt in oplossingen. Daarom bel ik haar ook als ik iemand zoek die even met me mee wil denken over een nieuw product of plan

Elisabeth Griffioen

www.devideovakvrouw.nl

Afgelopen januari had een 5 websites in de week in de planning staan en 2 webbouwers die me ermee gingen helpen.

Ik wist zeker: ik heb hulp nodig dit allemaal in goede banen te leiden.

Rhodee stelde direct de juiste vragen en had snel door wat er nodig was.

Ze heeft binnen no-time een systeem opgezet waarmee het in een oogopslag duidelijk is of een klant het juiste materiaal heeft aangeleverd, wie een website gaat bouwen, of het ontwerp klaar is, er nazorg was geweest enz enz.

Ik was super zenuwachtig die maand of het allemaal ging lukken.

En het liep als een trein!

Rhodee is super praktisch en lets-do-it ingesteld.

Ze is vriendelijk, enthousiast, opgeruimd. Ook in haar communicatie naar m’n klanten toe.

Ik hoor vaak dat ze zo prettig door Rhodee zijn geholpen.

Ik kan dus belangrijke bedrijfsprocessen helemaal los laten. Bij Rhodee zijn ze in goede handen.

En dat is voor mij goud waard.

Zo kan ik mijn aandacht volledig op de groei en ontwikkeling van mn bedrijf richten.

Ik wens iedereen een Rhodee 🙂

Mok Heijmerink

webbouwenaandekeukentafel.nl

Door corona is de wereld een stuk digitaler geworden. Ik had een VA nodig die een online master is. Die mijn klant snapt. En waar ik met vertrouwen mijn werk uit handen geef.

Dat heb ik helemaal gevonden in de samenwerking met Rhodee. Ze heeft veel processen geautomatiseerd. Ze bewaakt het overzicht. Ze spreekt me ook aan als het nodig is.

Ze geeft scherpe feedback als ik erom vraag. Ze is pro-actief. En ze blijft in beweging. Dan leert ze weer iets nieuws wat ze meteen toepast in bijvoorbeeld mijn emailmarketing.

Dus soms gebeuren dingen al als vanzelf. Dat vind ik heerlijk. We hebben een super vertrouwensband en kan heel makkelijk het werk bij haar neerleggen. 

Ik weet dat het dan goed komt. Ik kan het dan echt los laten. Dat geeft rust, vrijheid en inspiratie.

Karianne Kalshoven

www.kariannekalshoven.nl

Ik ben een hele eigenwijze ondernemer. Ik kan veel zelf, doe het ook vaak beter en in ieder geval sneller als ieder ander.

Daarnaast ben ik een controlefreak en delegeren is niet echt één van mijn kwaliteiten. Dus heel lang heb ik gedacht dat ik mijn bedrijf wel alleen kon runnen en dat lukte eigenlijk ook nog best goed.

Toen ik serieus ging groeien, stretchte ik gewoon mijn dagen en deed ik ook in het weekend wat. Tot ook daar de rek uit was en ik inmiddels zelf de bottleneck van mijn eigen succes werd.

Toen wist ik dat ik iets ‘moest’.
Net op dat moment kwamen we op de site van Rhodee terecht en gelijk dacht ik ‘dit zou haar wel eens kunnen zijn’. En ze is ‘het’ inderdaad, meer dan.

In no time heeft ze zich ingewerkt in het reilen en zeilen van mijn praktijk en heeft ze proactief taken naar zich toegetrokken die mij écht ontlasten in mijn dagelijkse werk. Ze doet dingen zoals ik ze zelf zou doen en dat maakt dat het zelfs voor mij eenvoudig is om werkzaamheden los te laten.

Ze is zeer zelfstandig en dat lijkt logisch, maar mijn ervaring was anders. Als ik iets half roep dan vult ze het gelijk in en komt dan ook nog eens met voorstellen of ideeën waar ik alleen maar ‘ja’ of ‘nee’ op hoef te zeggen. Dat werkt geweldig.

Daarmee is Rhodee één van de pijlers van ons succes en een belangrijk onderdeel van mijn bedrijf.

Het enige lastige aan het schrijven van deze recensie is dat ik haar stiekem het liefste voor mijzelf wil houden

Veronique Prins

www.jezaakvoorelkaar.nl

Ik vond het fantastisch om met Rhodee te werken, juist omdat zij aan het reizen was aan de andere kant van de wereld, gaf mij dat ook een gevoel van wereldsheid en hoe cool het is dat ik mijn eigen bedrijf run en je vrijheid hebt om te werken waar je maar wilt. Dus omdat zij op reis is, heb ík dat gevoel van vrijheid, hoe cool is dat?! 

Inhoudelijk ben ik ook helemaal dik tevreden en trots met de mooie funnel die nu staat. Dit was al lang een wens van mij om eindelijk eens die weggever te gaan plaatsten, alleen ik wist mijn god niet hoe. En tussen alle VAs wie kies je dan?

Ik kon door de bomen het bos niet zien en ben zo blij dat ik Rhodee heb gevonden! We hadden meteen een klik en alle communicatie verliep heel soepel. Als ze op reis even niet bereikbaar was dan wist ik dat en plande we precies onze planning om heen. 

Ze leverde wat ze zou leveren en het was gewoon een feestje om dit samen te bouwen en neer te zetten.

Ik ben super trots op mijn funnel en ik werk graag met Rhodee verder en ik zou haar iedereen aan raden, zowel qua persoon, qua expertise en inhoud als qua uniekheid, lekker mee op dat wereldreis gevoel en je ondernemen vanuit vrijheid, wiehoe!!!

Aaf Grasveld

www.aafgrasveld.nl

Vlak voor de lancering van mijn nieuwe platform DareFoot dacht ik “even snel” MailBlue nog in te stellen en klaar te zetten voor de lancering.

Hoe meer ik me inlas, hoe meer ik dacht: ik heb hier een specialist voor nodig. Ik ben op zoek gegaan naar een specialist op dit gebied, maar ook iemand die mij als persoon aantrekt en “aan” gaat bij mijn platform.

Al snel vond ik Rhodee en we hebben een afspraak gemaakt.

Ze stelde bij de kennismaking goede en kritische vragen.

Ik was heel blij te horen dat ze ruimte had om mij op een vrij korte termijn op weg te helpen zodat ik mijn deadline haalde.

Rhodee heeft alles ingesteld voor me en ik besefte me maar weer aan hoeveel dingen je moet denken om dit goed in te stellen.

Rhodee is iemand die afspraken nakomt, snel reageert en zeer overzichtelijk te werk gaat.

Ze geeft daarnaast ook gevraagd en ongevraagd advies: daar hou ik van!

Annabelle Pont

www.darefoot.com

Privacyverklaring

Cookieverklaring