“Zie het als gooien met een dobbelsteen. Sommige stellen gooien gelijk de eerste keer een 6, anderen na 3 of 4 keer en sommigen gooien het nooit of zijn er vroegtijdig klaar mee”, aldus de fertiliteitsarts.  

Wij, de Mr en ik, behoorden tot de laatste categorie.

Na 6 x IUI 1 x IVF en 2 x ICSI waren we er klaar mee.

Ons motto was altijd: een kind is een aanvulling en geen invulling. En dus stopte ik op mijn 33-ste met proberen en hopen. Natuurlijk. Ik had graag moeder willen worden maar niet ten koste van alles.

Want dat alles was voor mij, ons heel belangrijk. Het hebben van fijne vrienden, elkaar, werk , collega’s, tante zijn, duiken, motorrijden en natuurlijk reizen. Tot op de dag van vandaag heb ik nooit 1 seconde spijt gehad van de keuze om te stoppen met al die behandelingen.

Ik neem je nog even terug naar dat moment op mijn 33-ste. Afscheid nemen van het idee ooit moeder te worden en het idee te verwelkomen dat het niet hebben van kinderen deuren opende.

Kunnen reizen buiten de schoolvakanties om, als backseatdriver de mooiste motorreizen beleven, je nooit zorgen hoeven te maken over de toekomst, geluk en gezondheid van je kinderen (ik ken mijzelf, dat zou zeker het geval zijn geweest).

Het idee om voor een lange tijd op reis te gaan, begon steeds meer vorm te krijgen. Maar we waren niet helemaal met 2-en. Er liep op dat moment al bijna 13 jaar een dame in ons huis rond met lange haren, wuivende staart, dol op ons gezelschap en in zak en as wanneer we een weekendje zonder haar weggingen. Ons schapendoesje. Langer dan drie weken weg konden we haar niet aandoen en heel eerlijk ik mijzelf ook niet. Ze is 15 jaar en 3 maanden geworden. En toen……toen konden we voor het eerst een langere periode weg.

Mocht je ondertussen denken waar gaat dit verhaal naar toe. Stay with me 😊.

Terwijl ik nog in loondienst was vetrokken we voor 2 maanden naar Australië en Cambodja en ja…toen was het hek van de dam.

Want dat smaakte naar meer. Long story short. Om korte tijd daarna weer onbetaald verlof te krijgen,  ging mijn toenmalige werkgever te ver. Het geluk was aan mijn kant. In het kader van ‘last in first out’,  kreeg ik de mogelijkheid om te stoppen met deze baan.  

De dag na mijn laatste werkdag vertrokken we voor 4 maanden naar Zuid Amerika.

Na terugkomst voor mij geen vast dienstverband meer. Tijdelijke contracten boden veel meer flexibiliteit. Dat heb ik een jaar gedaan. Maar tijdens dat jaar kon ik maar op een plaats zijn, op kantoor. Hoe zou het zijn om iets te doen waar ik plaats onafhankelijk kon werken?  

Het antwoord heb ik niet afgewacht. De contractverlenging heb ik afgeslagen en in (toeval bestaat niet) die week daarna vond ik het antwoord. Virtual Assistent.

Zo is Eveneef ontstaan. In het eerste jaar werkte ik een maand vanuit in Sri Lanka in het tweede jaar 2 maanden vanuit Guatemala. Yeahhhhh I was living the dream.

En ondertussen kreeg de grote reisdroom meer en meer vorm. Met de motor van Alaska naar Ushuaia. Een mega roadtrip in combinatie met mijn bedrijf maar hoe dan?

Daar liggen heel wat stappen aan ten grondslag maar de belangrijkste is wel de switch van allround VA naar funnel en automation specialist.

Want waar ik achter kwam, was dat funnels en automations vrijheid, tijd én de leukste klanten opleveren.

Via marketingfunnels er voor zorgen dat potentiële klanten, klant worden en via automatiseringen ervoor zorgen dat de onboarding en klantbeleving het allerbeste is.

Kan je hierdoor moeiteloos ondernemen? Dream on. Absoluut niet. Jij weet natuurlijk ook dat er nog zoveel zaken zijn die jij nog steeds moet doen. Je marketing, je teksten je sales, het werken met je klanten. Al deze zaken blijven. Maar met funnels en automations kun je een gedeelte hiervan moeiteloos laten verlopen…da’s wat anders dan moeiteloos ondernemen.

Door dit in te zien en te implementeren, ben ik in staat om achterop de motor mijn bedrijf te runnen.

Dit gun ik jou ook zo. Je helpen om automations te maken die ervoor zorgen dat je tijd hebt om aan je bedrijf te werken, om sales te doen. Om met je voeten op tafel na te denken over al je gave business ideeën en deze dan ook uit te kunnen werken.

Ik wil je graag helpen om funnels en automations te maken waardoor je de vrijheid hebt om plaatsonafhanelijk te werken, een middag spontaan op het terras kunt zitten, een weekje offline kunt in een hutje op de hei terwijl je bedrijf gewoon doorloopt. Want als je een beetje op mij lijkt dan vind jij jouw bedrijf geweldig maar faciliteert het de manier waarop jij wilt leven en  niet andersom.

En ik wil je helpen om funnels te maken die ervoor zorgen dat jij de leukste klanten aantrekt. Klanten waar jij het liefste mee werkt en die het liefste met jou werken. Die begrijpen dat je achterop de motor niet gelijk alles kunt regelen maar die weten dat alles tijdig in orde komt.

Mijn visie is dat funnels en automation vrijheid, tijd en de leukste klanten opleveren.

Mijn missie is om dat voor jou te doen zodat jij naast jouw bedrijf kunt genieten van al die andere mooie en fijne dingen, wat die ook voor jou zijn.

Zijn wij een match? Kijk hier hoe ik je kan helpen.

Wil je ontdekken wat ik voor je kan betekenen?

Meer artikelen

Wat begrijp je niet aan het woord midden?

Wat begrijp je niet aan het woord midden?

Mijn rij-instructeur voor de motor kijkt me streng aan. Na 10 minuten rijden, stoppen we op een parkeerplaats waar hij me deze vraag stelt. Het is duidelijk. Ik moet proberen om zoveel mogelijk in het midden van mijn eigen rijbaan te rijden. Daarnaast moet ik ook...

Lees meer
Zeg eens netjes dankjewel!

Zeg eens netjes dankjewel!

Je hebt je net ingeschreven voor een gratis weggever en als dank word je begroet met een saaie tekst. "We hebben je aanmelding in goede orde ontvangen" of "Dankjewel voor je inschrijving. Over 5 minuten ontvang je het e-book in je mailbox." Een tikkie saai nietwaar?...

Lees meer